vrijdag 15 augustus 2014

B&T Bikestore testverslag Born sportgel

Born Energy Super Gel
Born is een bekend merk in de wielersport van zowel sportvoeding als bodycare producten. Het merk ontwikkeld zich nog steeds en het Giant-Shimano team rijdt op dit moment met Born.


De Born Energy Super Gel is door zijn compacte formaat makkelijk mee te nemen tijdens een training of wedstrijd. Ik merkte dat de verpakking makkelijk open te scheuren is door je tanden te gebruiken. Op het moment dat je je gel genomen hebt, is het van belang dat je direct gaat drinken. De gel is vrij dik waardoor je het moeilijk weg kunt slikken zonder drinken.

Nadat ik de gel genomen had merkte ik dat opnieuw energie kreeg waardoor ik goed kon blijven presteren. Dit komt door de hoeveelheid koolhydraten wat er in de gel verwerkt is. De smaak van de gel is banaan wat ik zelf erg lekker vond.

Ik heb deze gel getest tijdens een criterium in Emmen. Prijs € 1,50 per gel

Door: Joey van Rhee
www.bikeandtravel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten