vrijdag 7 november 2014

Tom Tom Multisport cardio sporthorloge

TomTom Multisport cardo

Ik heb het TomTom Multi-Sport Cardio sporthorloge getest en mijn ervaring is dat deze zeer geschikt is voor duurloop en voor intervaltraining.


Ik heb het horloge gebruikt met de intervaltraining op de atletiekbaan en dat is me erg goed bevallen. Verder heb ik hem gebruikt bij de hele marathon tijdens de Berenloop op Terschelling en ik kon goed mijn hartslag in de gaten houden en mijn tijden, vooral omdat het horloge een ingebouwde hartslagmeter heeft en het dragen van een borstband niet nodig is.
Het scherm is erg duidelijk af te lezen en makkelijk te bedienen. De verschillende functies zijn makkelijk te vinden en volgen logisch op elkaar. Dit sporthorloge houdt je op de hoogte van behaalde prestaties met zowel geluids- en/of trilwaarschuwingen.

Uiteindelijk is het erg handig om het horloge aan te sluiten op de computer en te synchroniseren zodat ik mijn resultaten makkelijk kan delen via verschillende sport-apps.

+ Prettig draagcomfort
+ Duidelijk scherm
+ Handzaam formaat
+ Makkelijk te bedienen
+ Veel functies, zoals zwemmen, fietsen
+ Hartslagmeter ingebouwd in horloge


- Het is niet mogelijk externe apparaten er op aan te sluiten
- Soms minder secuur bij afstand en hartslag

Door: Jeroen Loskamp

1 opmerking: